Flowchart: Alternate Process: 			                     
Text Box: 2013 - Contanu Constantin
Striped Right Arrow: "Elena Donici Cantacuzino" PucioasaȘcoala Gimnazială Nr. 4

O şcoală veche, reînoită şi modernizată prin grija d-nei director prof. Georgiana Manta, care prin rezultate se înscrie în elita învăţământului dâmboviţean.

 

                                                5.05.2011

Conf. univ. dr. Ştefan Ispas

Conf. univ. dr. Rădiţa Alexe


Şcoala Nr. 4 din Pucioasa e un „miracol românesc”. Ea arată că reforma învăţământului este nu numai necesară, ci chiar posibilă. Îmi vine greu să cred că se poate vedea ceva asemănător în prea multe părţi din ţară. Din păcate! Şcoala Nr.4 este un model activ, o şcoală care a înţeles, în primul rând datorită unui om de excepţie – Anca Tîrcă – şi datorită unei echipe de excepţie, că reforma o facem noi profesorii, o facem şi o inventăm noi, şcoala, părinţi comunitate, cu toţii laolaltă.

 

Alexandru Crişan

Director executiv - Centrul Educaţia 2000+


Să  vă ajute şi Dumnezeu să fiţi mereu o şcoală prin care se înalţă neamul.

Succes şi cu sufletul şi puterea mea vă voi sta alături.

 

Ecaterina Andronescu - 26.10.2001

Ministrul Educaţiei şi Cercetării


O şcoală prietenoasă ca aceasta aş fi fericit să găsesc în fiecare colţişor al României. Vă felicit pentru eforturile depuse pentru ca şcoala să fie a elevilor… a comunităţii!

 

Paloma Petrescu - 2.08.2006


E o şcoală nu cum am avut eu, ci cum mi-aş dori să aibă copiii mei. Vă doresc şi vă rog să o păstraţi aşa, şi să învăţaţi şi pe alţii cum se face.

 

Bogdan Olteanu - 31.03.2006

Preşedintele Camerei Deputaţilor România


Vă mulţumesc foarte mult pentru o vizită grozavă. Am admirat şcoala voastră frumoasă, feţele voastre zâmbitoare, dansul şi cântecele voastre  şi vă urăm un viitor excepţional.

Îl meritaţi! Vă mulţumesc.

 

Johannes Linn

Vicepreşedinte Banca Mondială


Vă doresc să aveţi mult succes şi noroc. Suntem impresionaţi de realizările voastre!

 

Delegaţie de la Ministerul Educaţiei şi Ştiinţelor din Bulgaria - 28.05.2003


Căldura cu care te primeşte şcoala, lumina pe care o reflectă geamurile pictate, frumuseţea interioară a copiilor dar şi a colegilor care transmit cu atâta dăruire această căldură şi frumuseţe interioară. Plec acum optimistă şi cu dorinţa de a transmite toate bucuriile bune şi frumoase văzute aici.

Şcoală Europeană Bucureşti


Dintre zecile sau mai precis chiar sutele de şcoli vizitate în şcoală în cei 8 ani de muncă la “Corpul Păcii”, „nominalizez” cu sinceritate Şcoala nr.4 din Pucioasa ca pe una care necesită superlative: o risipă de creativitate, un spirit energic şi tânăr, o atitudine de educatori de minţi şi suflete exemplară, toate la superlativ. Şcoala “vorbeşte” de la primul pas pe porţile ei şi îi doresc să-şi continue minunata poveste de succese şi bucurii!              

Mirela Creangă

U.P. Peace Corps – România 15.05.2006


Încerc un sentiment de bucurie enormă – faptul că există o asemenea şcoală cu profesori dedicaţi meseriei lor şi elevi fericiţi şi dornici să înveţe şi în acelaşi timp un mare regret – fiul meu nu se bucură de o astfel de şcoală, mulţi copii, nu au acest noroc, această şansă!

Vă felicit pentru tot ceea ce aţi realizat şi vă doresc să aveţi puterea de a continua! E un vis frumos devenit realitate!

Carmen Bălăşoiu ISE Bucureşti


Şcoala aceasta este o minune. Să dea Domnul să mai vedem asemenea minuni. Cred că doamna profesoară Anca Tîrcă poate să facă minuni.

 

Ecaterina Comişel - martie 2000


Am vizitat şcoala în 14 aprilie 2003 şi am fost foarte impresionată de toată lumea de aici. Copiii sunt atât de fericiţi, încât cred că atunci când voi avea copii, mi-ar plăcea să vină să studieze aici. Continuaţi tot aşa.

Karen du Plessis

Producător pentru DCGEF video în România


Dragi profesori,

         Este minunat să am în sfârşit oportunitatea de a vizita comunitatea şi şcoala voastră. Şcoala nr. 4 este impresionantă din orice punct de vedere: un omagiu adus muncii inteligenţilor profesori, elevi şi personalului. Lecţia doamnei Coca Ungureanu a fost minunată. Vă doresc tot succesul din lume atunci când practicaţi noi metode de predare şi atunci când prezentaţi aceste metode altor cadre didactice. Aştept cu nerăbdare o colaborare lungă şi de succes în acest domeniu.

 

Cu sinceritate, Charles Temple

Co - Director, RWCT


O şcoală model care chiar oferă un mediu prietenos pentru a învăţa. A fost o plăcere să vizitez această şcoală.

Ioana Şerbănescu - 14.06.2009

Examinator Consiliul Britanic


Se spune că oamenii au nevoie de idealuri şi de vise pentru a face faţă vieţii. Este minunat când poţi spune despre o şcoală că face parte dintr-un asemenea vis.

 

Prof.Magdalena – Ecaterina Tolea - 18.11.2009

Inspector şcolar de limba engleză


Felicitări în primul rând pentru tot ceea ce faceţi în această şcoală! Cu siguranţă fiecare dintre d-voastră sunteţi un reper important şi un model pentru elevii pe care îi conduceţi pe drumul vieţii!

 

Prof.Virginia Ene - 13 mai 2010

Coordonator program Fundaţia Dezvoltarea Popoarelor


ÎNAPOI